Garpen 165

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
127,9 m2
Boarea bottenvåning:
84,2 m2
Boarea övervåning:
84,2 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 165

Sju rum och kök med amerikansk veranda i två väderstreck

Med verandatak som löper runt hörnet får man en lite ”amerikansk” känsla. Detta tillsammans med fönstersättningen skapar förutsättningar för att enkelt kunna skapa ett hus i New England-stil. Planlösningen påminner en del om Garpen 163 men med lite annan disponering av utrymmen. I entrén möts du av ett genomgående ljus från vardagsrummet. Kök och vardagsrum hänger samman i härliga samvaroytor med ett stort separat tv-rum som utgör förlängningen av vardagsrummet. Wc med dusch samt klädvård med separat ingång kompletterar bottenvåningen. Trappan upp är centralt placerad och skapar en härlig atmosfär i kommunikationen mellan botten- och överplan. På övervåningen hittar du tre stora sovrum samt ett lite mindre. Utrymmet i mitten utgör allrummet med bland annat utgång till balkongen. Badrum och en klädkammare är också viktiga detaljer för helheten.

 

Översikt

Garpen 165

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 127,9 m2 (Varav öppenarea 30,0 m2)
Boarea bottenvåning: 84,2 m2
Boarea övervåning: 84,2 m2
Golvarea övervåning: 80,9 m2
Bruttoarea bottenvåning: 97,9 m2
Bruttoarea övervåning: 97,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.