Garpen 163

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
119,3 m2
Boarea bottenvåning:
88,9 m2
Boarea övervåning:
78,4 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 163

Sju rum och kök med rymd

Garpen 163 är ett hus med öppen planlösning och mycket rymd. Köket är välplanerat och smidigt, över vardagsrummet öppnar taket upp sig till andra våning. Klädvårdsrum med groventré, wc och sovrum gör undervåningen komplett. En trappa upp finns tre sovrum, ett kontor om man behöver, stort allrum samt bad. Balkongen nås från både allrummet och det större sovrummet.

 

Översikt

Garpen 163

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 119,3 m2 (Varav öppenarea 16,3 m2)
Boarea bottenvåning: 88,9 m2
Boarea övervåning: 78,4 m2
Golvarea övervåning: 74,0 m2
Bruttoarea bottenvåning: 103,0 m2
Bruttoarea övervåning: 103,0 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.