Trubaduren 99

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
114,7 m2
Boarea bottenvåning:
99,4 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 99

Fyra rum och kök i klassisk stil.

Trubaduren 99 har från utsidan ett klassiskt och närmast tidlöst utseende men innehåller en hel del spännande överraskningar inuti. De blott 99 m² ger rum åt två större och ett mindre sovrum, wc, badrum, klädvård samt ett kombinerat kök och vardagsrum. Mycket innehåll på liten yta passar till exempel dig som inte vill ha onödiga kvadratmetrar att städa och hålla efter. Köket och vardagsrummet är öppet upp till taknock och får därmed extra luft och rymd. Ovanför de dubbla terrassdörrarna i vardagsrummet finns också två takfönster som bidrar till ett spännande ljusinsläpp.

 

Översikt

Trubaduren 99

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 114,7 m2
Boarea bottenvåning: 99,4 m2
Bruttoarea bottenvåning: 114,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.