Trubaduren 98A

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
113,9 m2
Boarea bottenvåning:
98,2 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 98A

Fyra rum och kök med mycket ljus

Trubaduren 98A är en villa som är av modellen mindre men ändå har plats för tre sovrum samt stora öppna gemensamma ytor att umgås på. Matplatsen i vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från både fönsterpartier och takfönster vilket tillsammans med snedtaket ger en praktfull rymd. Köket är väl tilltaget och här finns även plats för en köksö för er som drömmer om mer förvaring, en plats för barnen att göra läxor på eller för gästerna att mingla vid. Det stora sovrummet har egen utgång till trädgården och ett avskilt badrum som även kan göras om till klädkammare om så önskas. Entrén på gaveln gör huset lätt att placera på de flesta tomter, även de som är långsmala.

 

Översikt

Trubaduren 98A

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 113,9 m2
Boarea bottenvåning: 98,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 113,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.