Trubaduren 98

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
120,3 m2
Boarea bottenvåning:
98 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Trubaduren 98

Fyra rum och kök med mycket ljusinsläpp

Trubaduren 98 är ett härligt hus som har en planlösning där kök och vardagsrum är vända åt samma håll. Öppen planlösning med ett vardagsrum där ryggåstak och ljusinsläpp är utöver det vanliga. Tre fina sovrum där föräldrasovrummet har fått ett eget praktiskt badrum och en klädkammare. Genom fönsterdörren i vardagsrummet tar du dig enkelt ut på uteplatsen som vi har försett med ett praktiskt tak som skyddar mot både väder och vind. Allt på mindre än 100 m². Mycket hus på liten yta.

 

Översikt

Trubaduren 98

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 120,3 m2 (Varav öppenarea 5,4 m2)
Boarea bottenvåning: 98 m2
Bruttoarea bottenvåning: 114,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Bygg online

Designa ditt drömhus