Trubaduren 96

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
110,7 m2
Boarea bottenvåning:
95,9 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 96

Fyra rum och kök i smart compact living

Trubaduren 96 är ett litet och yteffektivt hus som skapar en mysig hemtrevnad, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Öppen planlösning med ett kombinerat vardagsrum och kök där ryggåstak och ljusinsläpp från båda sidor av huset skapar en härlig atmosfär. Sovrummen ligger väl avskilda för att ge möjlighet till ostörd återhämtning. I anslutning till barnens sovrum finns ett eget litet wc medan det större badrummet ligger i anslutning till föräldrarnas sovrum. Klädvården är rymlig och här finns möjlighet att sätta in en extra ytterdörr att använda som groventré. Förutom en smart planlösning med plats för mycket ger exteriörerna en modern känsla.

 

Översikt

Trubaduren 96

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 110,7 m2
Boarea bottenvåning: 95,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.