Trubaduren 154

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
175,2 m2
Boarea bottenvåning:
153,7 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 154

Sex fantastiska rum och kök

Trubaduren 154 är ett stort enplanshus med en både smart och lyxig planlösning. Ett riktigt drömhus för barnfamiljen som både vill umgås och få tid för sig själva. Entrén ligger under tak och innanför öppnar en yta på hela 65 m² upp sig bestående av hall, kök och vardagsrum. Ovanför skapar det öppna ryggåstaket ett ytterligare djup. Det stora sovrummet är ett riktigt ”master bedroom”. Här finns nämligen ett tillhörande badrum med möjlighet till jacuzzi och en stor klädkammare på 3,9 m². I en avskild del av huset finns ytterligare tre sovrum, wc och ett allrum.

 

Översikt

Trubaduren 154

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 175,2 m2 (Varav öppenarea 1,7 m2)
Boarea bottenvåning: 153,7 m2
Bruttoarea bottenvåning: 173,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.