Trubaduren 149

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
171,1 m2
Boarea bottenvåning:
149,3 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Trubaduren 149

Fem genomtänkta rum och kök där samvaroytorna aldrig är långt borta

Trubaduren 149 är ett luftigt hus med många möjligheter. Fastän rummen är väl tilltagna är det aldrig långt från ett rum till ett annat. Vardagsrum och matplats med sina höga fönster och öppna tak skänker ljus och energi till hela familjen, en plats att umgås och trivas på. Härifrån har ni ett stort helglasat skjutparti som tar er ut till den vindskyddade uteplatsen.Köket är centralt placerat och dess klassiska form med tillhörande köksö gör det extra arbetsvänligt och yteffektivt. Föräldrasovrummet har försetts med eget badrum och walk-in closet. De mindre sovrummen ligger separat med närhet till både wc och allrum. Huset erbjuder dessutom bra förvaringsmöjligheter, i entrén möts du av en stor skjutdörrsgarderob. I hallen intill finns en separat klädkammare och även klädvård och teknikrum erbjuder avhängningsmöjligheter. I Trubaduren 149 är det lätt att hålla ordning och reda.

Passar det bättre med entré åt andra hållet på er tomt? Se vår alternativa planlösning på Trubaduren 149A.

 

Översikt

Trubaduren 149

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 171,1 m2
Boarea bottenvåning: 149,3 m2
Bruttoarea bottenvåning: 171,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online