Trubaduren 148

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
170,6 m2
Boarea bottenvåning:
147,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 148

Villa på fem rum och kök med lyxigt uterum

Trubaduren 148 är en yteffektiv villa med generösa utrymmen. Vinklarna mellan huskropp och uterum skapar möjlighet för vind- och insynsskyddade uteplatser. Många bygger till uterum efter några år, här har vi förekommit det behovet. Från entrén möts du av ett stort vardagsrum i förlängningen av köket. Dessa binds ihop med det volymskapande ryggåstaket. Master bedroom har eget badrum och klädkammare vilket ytterligare skapar en känsla av lyx. De två mindre sovrummen har också en praktisk närhet till eget wc. Pricken över i:et är kapprum och rymlig klädvård i närhet till entrén.

 

Översikt

Trubaduren 148

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 170,6 m2 (Varav öppenarea 1,7 m2)
Boarea bottenvåning: 147,8 m2
Bruttoarea bottenvåning: 168,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.