Trubaduren 147

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
167,4 m2
Boarea bottenvåning:
146,5 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 147

Sex rum och kök i trevlig vinkel

Trubaduren 147 är ett hemtrevligt vinkelhus med plats för hela familjen. I vinkeln skapar ni enkelt en vind- och insynsskyddad uteplats med en ombonad känsla även utomhus. Innanför entrén breder ett stort vardagsrum med högt snedtak och stora fönsterpartier ut sig. Det formar sig smidigt runt köket och skapar naturliga rum i rummet. I köket finns en bardisk som bjuder in till vardagshäng och kvalitetstid med familjen. Badrum och rum för klädvård ligger i anslutning till det stora sovrummet. Ytterligare tre sovrum ligger intill ett stort allrum med utgång till trädgården.

 

Översikt

Trubaduren 147

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 167,4 m2
Boarea bottenvåning: 146,5 m2
Bruttoarea bottenvåning: 167,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.