Trubaduren 145

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
174,1 m2
Boarea bottenvåning:
144,7 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 145

Trubaduren 145 är ett toppmodernt hus som är ritat för att passa det moderna familjelivet. Entrén ligger på kortsidan av huset och är skyddad under tak. Ett arbetsrum/gästrum och en gästtoalett ligger strategiskt placerade i husets främre del.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och en spännande utformning i och med det höga snedtaket och de över tre meter höga fönstren. I husets mer privata del ligger husets tre sovrum samlade tillsammans med ett stort familjebadrum och klädvårdsrum. Här finns också ett stort allrum med snedtak och plats för hela familjen samt en extra utgång till trädgård och terrass.

 

Översikt

Trubaduren 145

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 174,1 m2 (Varav öppenarea 9,7 m2)
Boarea bottenvåning: 144,7 m2
Bruttoarea bottenvåning: 164,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.