Trubaduren 144

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
167,9 m2
Boarea bottenvåning:
143,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 144

Ett lyxigt hus med fyra rum och kök på längden

Trubaduren 144 är ett nästan 29 meter långt och modernt hus med öppen planlösning och många stilrena detaljer. Vi har kök och vardagsrum i en gemensam yta på nästan 60 m². Köket är utrustat med en köksö som är försedd med både spis, diskho och gott om arbetsyta och förvaring. Här har du god uppsikt över middagsgästerna när såsen ska smakas av. Trubaduren 144 rymmer även två mindre sovrum, badrum med badkar och ett stort föräldrasovrum med egen utgång till trädgården. I anslutning till entrén har du ett praktiskt kapprum, klädvård och wc.

 

Översikt

Trubaduren 144

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 167,9 m2
Boarea bottenvåning: 143,8 m2
Bruttoarea bottenvåning: 167,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.