Trubaduren 142

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
161,1 m2
Boarea bottenvåning:
142,2 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Trubaduren 142

Ljus nyfunkisvilla med fyra rum och kök

Trubaduren 142 är en spännande nyfunkisvilla. I entrén möts du av en rumshöjd på över fyra meter, här har vi lyxat till det med fyra höga fönster som skänker ett ljust första intryck. Vardagsrum och kök har en gemensam öppen yta och ett volymskapande snedtak som breder ut sig över hela rummet. Här har du ljusinsläpp från fyra håll med takfönstren inräknade. Från köksön har du full uppsikt över övriga rummet och även ut i trädgården när du lagar mat. Köket har egen utgång så att du lätt kan plocka in färska kryddor och grönsaker från din köksträdgård. Det stora sovrummet är generöst utrustat med eget wc och varsin walk-in closet till föräldrarna. Även de mindre sovrummen har tilldelats egna klädkammare.

 

Översikt

Trubaduren 142

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 161,1 m2
Boarea bottenvåning: 142,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 161,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online