Trubaduren 140

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
189,1 m2
Boarea bottenvåning:
139,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 140

Sex banbrytande rum och kök

Trubaduren 140 är ett modernt hus som utstrålar kreativitet och nytänk. Husets mitt har en öppen planlösning med entré, kök och vardagsrum som en gemensam kärna. Ett stort skjutparti i vardagsrummet skapar bra kontakt med utsidan. Trubaduren 140 har två naturliga delar: en för vuxna och en där barnen kan husera lite för sig själva. Vuxendelen består av ett stort sovrum med två (!) klädkammare, ett badrum samt ett arbetsrum som med fördel också kan fungera som barnkammare. I den andra delen av huset finns två sovrum, ett badrum samt ett allrum med anslutning till klädvård, garage och förråd.

 

Översikt

Trubaduren 140

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 189,1 m2
Boarea bottenvåning: 139,8 m2
Biarea: 26,0 m2
Bruttoarea bottenvåning: 189,1 m2
Garage: 26,0 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.