Trubaduren 135

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
154,1 m2
Boarea bottenvåning:
135,7 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 135

Fem generösa rum och kök

Trubaduren 135 innehåller allt det som en familj behöver. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Här reser sig ett ryggåstak högt upp i nock. Genom det helglasade skjutpartiet tar du dig lätt ut på uteplatsen där härliga sommarkvällar väntar. Det separerade föräldrasovrummet har gott om förvaringsmöjligheter, det är utrustat med både skjutdörrsgarderob och klädkammare. I andra änden av huset ligger ytterligare två sovrum, badrum och allrum. I entrén med den anslutande klädvården har du väl tilltagna avhängningsmöjligheter som hjälper till att hålla ordning och reda på kläder och skor.

 

Översikt

Trubaduren 135

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 154,1 m2
Boarea bottenvåning: 135,7 m2
Bruttoarea bottenvåning: 154,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.