Trubaduren 134

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
153,2 m2
Boarea bottenvåning:
133,9 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 134

Trubaduren 134 är ett modernt hus i funkisstil. Entré och groventré ligger åt samma håll och på baksidan av huset tar två terrassdörrar och ett skjutparti er ut i trädgården. I entrén finns ett WC och en praktisk klädkammare där ni kan stuva undan det mesta.

Huset har tre sovrum varav det större har en stor skjutgarderob och egen utgång till trädgården. Köket har ett eget utrymme och avslutas med en liten bardisk. Vardagsrummet ryms under ett högt och öppet snedtak och takhöjden markeras med ett högt placerat horisontellt fönster.

 

Översikt

Trubaduren 134

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 153,2 m2
Boarea bottenvåning: 133,9 m2
Bruttoarea bottenvåning: 153,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.