Trubaduren 130

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
151,3 m2
Boarea bottenvåning:
130,3 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 130

Fem rum och ett kök att älska

Trubaduren 130 är ett hus för dig som tycker att köket är husets hjärta. Redan från entrén bjuds man in i det hemtrevliga och stora köket. Här kan familjemedlemmar och vänner umgås vid bardisken medan maten puttrar på spisen och sista handen läggs vid dukningen. Både köket och vardagsrummet är öppet ända upp till ryggåstakets nock och vardagsrummet breder ut sig över 34 m². Från såväl vardagsrummet som det stora sovrummet kan ni vandra direkt ut i trädgården. Trubaduren 130 har också en avskild avdelning utmärkt för barnen och ungdomarna att styra och ställa över.

 

Översikt

Trubaduren 130

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 151,3 m2 (Varav öppenarea 2,0 m2)
Boarea bottenvåning: 130,3 m2
Bruttoarea bottenvåning: 149,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Villa Trubaduren 130

Husmodell: Trubaduren 130 (Anpassad)
Ort: Löddeköpinge
Område: Löddeköpinge
Återförsäljare: Malmö

Läs mer