Trubaduren 129

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
184,8 m2
Boarea bottenvåning:
128,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 129

Hus med vidbyggd carport och förråd på fyra rum och kök

Denna modell är försedd med vidbyggd carport som standard och den lilla vinkeln vid entrén skapar en extra tilltalande exteriör. De stora fönster-
ytorna i vardagsrum och kök skapar ljusa och positiva samvaroytor. Alla sovrum är placerade i husets bakkant med föräldrarnas sovrum helt avskilt från de mindre sovrummen. Badrummet når man enkelt och praktiskt från alla sovrum via dess två ingångar. Ett litet wc med plats för dusch har vi placerat vid entrén. Stora förvaringsytor är ofta efterfrågat och här har du utöver förrådet vid carporten även klädkammare och en stor klädvård. Huset består av fyra rum och kök på knappa 129 m².

 

Översikt

Trubaduren 129

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 184,8 m2 (Varav öppenarea 28,5 m2)
Boarea bottenvåning: 128,8 m2
Biarea: 6,5 m2
Bruttoarea bottenvåning: 155,9 m2
Carport/Förråd: 19,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.