Trubaduren 128

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
160,3 m2
Boarea bottenvåning:
127,7 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 128

Trubaduren 128 är ett hus med två delar: en aktiv och en lugn. I den aktiva avdelningen finns kök, vardagsrum, klädvård, WC och entré. Hallen som skiljer av köket från vardagsrummet gör det möjligt att skapa olika känsla i respektive rum. I den lugna delen ligger de tre sovrummen, ett badrum och ett allrum. Här finns plats för vila och rekreation.

Det stora sovrummet har en stor klädkammare som kan göras ännu större. Istället för att bara ett av sovrummen har en utgång till trädgården finns det en terrassdörr som alla når från allrummet. Både terrassdörrarna och huvudentrén ligger behagligt under tak.

 

Översikt

Trubaduren 128

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 160,3 m2 (Varav öppenarea 13,8 m2)
Boarea bottenvåning: 127,7 m2
Bruttoarea bottenvåning: 146,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.