Trubaduren 127

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
146,8 m2
Boarea bottenvåning:
127,2 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 127

Fem rum och kök med finurlig planlösning

Trubaduren 127 har en modern arkitektur och är framtaget för er som både vill ha egna utrymmen och samtidigt nära till varandra. Köket är arbetsvänligt och mysigt med en bardisk som bjuder in till sällskap. Husets stora sovrum ligger avskilt från de andra och har ett eget badrum. I andra delen av huset finns två sovrum, ett allrum och ett wc. Vardagsrummet ligger i anslutning till matplatsen och har utgång till trädgården på framsidan av huset. Vardagsrummet ramas in av ett högt snedtak och de hellånga fönstren förstärker takhöjden.

 

Översikt

Trubaduren 127

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 146,8 m2
Boarea bottenvåning: 127,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 146,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.