Trubaduren 126

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
146,7 m2
Boarea bottenvåning:
125,5 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 126

Exteriören är vacker med sina vinklar och vrår i fem rum och kök

En taktäckt entré skapar en praktisk väderskyddad ingång till huset. Det första du slås av när du stiger in är det välkomnande och genomgående ljuset tillsammans med rymden i vardagsrummet. Strax intill ligger det rymliga köket med matplats. Master bedroom är avskilt från barnens avdelning som ligger i anslutning till det separata allrummet. Man blir förvånad över att fem rum och kök samt bad, wc, klädvård, teknikrum och separat klädkammare får plats på endast dryga 125 m² utan att det känns trångt. För så är det.

Huset står som permanent visningshus på Husknuten i Göteborg. Kom gärna och besök oss där,  välkommen! Till visningshusets sida>>

 

Översikt

Trubaduren 126

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 146,7 m2 (Varav öppenarea 2,3 m2)
Boarea bottenvåning: 125,5 m2
Bruttoarea bottenvåning: 144,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

Trubaduren 126 med stående träpanel
 

Villa Trubaduren 126

Husmodell: Trubaduren 126
Ort: Västra Frölunda
Område: Husknuten Göteborg
Återförsäljare: Göteborg

Läs mer