Trubaduren 124

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
140,3 m2
Boarea bottenvåning:
123,5 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 124

Sex välplanerade rum och kök

Trubaduren 124 har plats för den lite större familjen på en liten yta. Här har vi lyckats få in sex rum och kök på bara 124 m² utan att det känns trångt. Vardagsrum och kök är kombinerat i en gemensam öppen yta. Ryggåstak och stora fönsterpartier ger tillsammans rummet mycket ljus och rymd. I Trubaduren 124 har barnen en helt egen avdelning att rå om med eget allrum, badrum och klädkammare. I andra änden av huset har föräldrarna sitt stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter och tillhörande wc. I anslutning till köket har du den rymliga klädvården med egen ingång som med fördel används när du inte vill ha leriga stövlar i entrén. Exteriören på Trubaduren 124 är harmonisk. Vi har valt liggande panel till huset, men det går lika bra att byta till stående.

 

Översikt

Trubaduren 124

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 140,3 m2
Boarea bottenvåning: 123,5 m2
Bruttoarea bottenvåning: 140,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.