Trubaduren 123

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
173,6 m2
Boarea bottenvåning:
122,2 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 123

Fem rum och kök med garage och skyddad entré

Trubaduren 123 är ett hus med mycket funktioner på en ganska begränsad yta. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en gemensam matplats för alla tillfällen. Entrén ligger ordentligt skyddad under ett tak som löper längs hela garaget och från garaget går det också att ta sig direkt in i huset, via rummet för klädvård. I den här delen av huset finns två sovrum, wc och ett allrum. Det större sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns även ett rymligt badrum och en stor klädkammare. Trubaduren 123 passar extra bra på en långsmal tomt och utgången från vardagsrummet kan naturligtvis anpassas till den sida som passar bäst.

Gillar du planlösningen men vill ha en annan exteriör? Kika på Trubaduren 123p.

 

Översikt

Trubaduren 123

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 173,6 m2 (Varav öppenarea 8,5 m2)
Boarea bottenvåning: 122,2 m2
Biarea: 21,6 m2
Bruttoarea bottenvåning: 165,1 m2
Garage: 21,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.