Trubaduren 117

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
142,8 m2
Boarea bottenvåning:
116,6 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 117

Fyra rum och kök med vardagsrum i vinkel

Trubaduren 117 har ett stort och rymligt kök som för den sakens skull inte saknar det lilla kökets charm. I köket finns det gott om plats för ett långt matbord med utrymme för såväl läxläsning och pyssel som middagsgäster. I anslutning till köket finns även en väl tilltagen klädvårdsavdelning samt en groventré. Både kök och vardagsrum ligger åt trädgårdssidan och över vardagsrummet reser sig ett ryggåstak. I huset finns också ett stort sovrum med klädkammare, terrassdörr och badrum nära tillhands samt två mindre sovrum och ett wc i närheten av entrén.

 

Översikt

Trubaduren 117

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 142,8 m2 (Varav öppenarea 8,3 m2)
Boarea bottenvåning: 116,6 m2
Bruttoarea bottenvåning: 134,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.