Trubaduren 116p

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
134,7 m2
Boarea bottenvåning:
115,2 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 116p

Fyra rum och kök med många möjligheter

Trubaduren 116p är en variant av Trubaduren 116 fast med pulpettak. I denna variant är ingår snedtak i kök/vardagsrum.

Trubaduren 116p har en välkomnande entré under tak och ett stort och rymligt kök. Vardagsrummet på 34,4 m² är stort och ljust med högt snedtak. Det stora sovrummet anpassar ni efter era egna önskemål. Ni kan till exempel placera en utgång till trädgården här, flytta klädkammardörren hit eller kanske wc-dörren? Rummet för klädvård ligger nära entré och kök, bra för er som gillar att göra flera saker samtidigt!

 

Översikt

Trubaduren 116p

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 134,7 m2 (Varav öppenarea 2,0 m2)
Boarea bottenvåning: 115,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 132,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.