Trubaduren 116

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
134,7 m2
Boarea bottenvåning:
115,2 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Trubaduren 116

Fyra rum och kök med många möjligheter

Trubaduren 116 har en välkomnande entré under tak och ett stort och rymligt kök. Vardagsrummet på 34,4 m² är stort och ljust samt öppet ända upp till ryggåstaket. Det stora sovrummet anpassar ni efter era egna önskemål. Ni kan till exempel placera en utgång till trädgården här, flytta klädkammardörren hit eller kanske wc-dörren? Rummet för klädvård ligger nära entré och kök, bra för er som gillar att göra flera saker samtidigt!

Gillar du planlösningen men vill ha en annan exteriör? Kika på Trubaduren 116p.

 

Översikt

Trubaduren 116

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 134,7 m2 (Varav öppenarea 2,0 m2)
Boarea bottenvåning: 115,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 132,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Villa Trubaduren 116

Husmodell: Trubaduren 116 (Anpassad)
Ort: Västra Frölunda
Område: Husknuten Göteborg
Återförsäljare: Göteborg

Läs mer

Forma ditt drömhus här

Bygg online