Trubaduren 115A

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
159,6 m2
Boarea bottenvåning:
114,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 115A

Trubaduren 115A är ett hus med harmonisk exteriör och som innehåller fyra rum och kök på endast 115m² + kopplat garage på dryga 24m². Bad, wc och klädvård är praktiskt placerade i planlösningen.

Husets mitt består av entré, kök och vardagsrum i en gemensam, ljus och öppen samvaro del. Notera snedtaket i vardagsrummet som ger en härlig rymd. Sovrummen ligger väl avskilda från varandra för ostörd återhämtning.

Garaget har vi integrerat snyggt med huset med praktisk in- och utgång direkt från hallen.

 

Översikt

Trubaduren 115A

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 159,6 m2
Boarea bottenvåning: 114,8 m2
Biarea: 24,1 (Garage) m2
Garage: 24,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Villa Trubaduren 115A

Husmodell: Trubaduren 115A
Ort: Arlandastad
Område: Nybygget
Återförsäljare: Stockholm Norr/Uppsala

Läs mer