Trubaduren 115

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
134,5 m2
Boarea bottenvåning:
115,2 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 115

Trubaduren 115 är ett välplanerat hus med få döda ytor och modern exteriör. Utifrån ramas husets entré in av det sluttande pulpettaket och från hallen finns kök, WC och klädvård nära till hands. Rummet för klädvård nås även genom groventrén som förenklar vardag och fritidsliv.

Det stora sovrummet har gott om förvaringsutrymmen och ligger avskilt från de andra sovrummen. Vardagsrum, kök och matplats utgör med sitt öppna snedtak och höga ljusinsläpp en naturlig och självklar samlingspunkt för hela familjen.

 

Översikt

Trubaduren 115

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 134,5 m2 (Varav öppenarea 2,1 m2)
Boarea bottenvåning: 115,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 132,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.