Trubaduren 115

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
159,9 m2
Boarea bottenvåning:
114,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 115

Fyra rum och kök med integrerat garage

Trubaduren 115 är ett hus med harmonisk exteriör och innehåller fyra rum och kök på endast 115 m² med kopplat garage på dryga 24 m². Bad, wc och klädvård är praktiskt placerade i planlösningen. Husets mitt består av entré, kök och vardagsrum i en gemensam, ljus och öppen samvarodel. Notera snedtaket i vardagsrummet som ger en härlig rymd. Sovrummen ligger väl avskilda från varandra för ostörd återhämtning. Garaget har vi integrerat snyggt med huset med praktisk in- och utgång direkt från hallen.

Huset står som visningshus på Nybygget i Stockholm. Kom gärna och besök oss där,  välkommen! Till visningshusets sida>>

 

Översikt

Trubaduren 115

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 159,9 m2
Boarea bottenvåning: 114,8 m2
Biarea: 24,1 m2
Bruttoarea bottenvåning: 159,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Villa Trubaduren 115

Husmodell: Trubaduren 115
Ort: Arlandastad
Område: Nybygget
Återförsäljare: Stockholm Norr | Uppsala

Läs mer