Trubaduren 114

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
149,8 m2
Boarea bottenvåning:
114,2 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Trubaduren 114

Fyra rum och kök med utgångar i alla väderstreck

Trubaduren 114 är ett hus för er som tycker om att umgås och vara nära varandra och som också vill leva bekvämt och nära naturen. I Trubaduren 114 ligger de tre sovrummen centralt placerade med vardagsrummet som den yttersta mitt- och träffpunkten. Ryggåstaket, burspråket, de generösa fönstren och de sex utgångsmöjligheterna i alla fyra väderstrecken får huset att andas. Det utskjutande taket över uteplatsen utgör ett bra väderskydd och mjukar upp övergången från inne till ute. Köket ligger nära entrén och matplatsen i en ljus vinkel med både skjutdörr och terrassdörr.

 

Översikt

Trubaduren 114

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 149,8 m2 (Varav öppenarea 17,5 m2)
Boarea bottenvåning: 114,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 132,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online