Trubaduren 113

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
142,3 m2
Boarea bottenvåning:
113,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 113

Trubaduren 113 är en mix mellan det yteffektiva och det luftiga huset. Fastän rummen är väl tilltagna är det aldrig långt från ett rum till ett annat. Entrén kännetecknas av en härlig luftig känsla och mynnar ut i den öppna hallen och i vardagsrummet.

Trots vardagsrummets centrala placering är det skyddat från familjens genomgångstrafik. En plats att umgås på här och nu. Köket är centralt placerat och dess klassiska u-form gör det extra arbetsvänligt och yteffektivt. Från vardagsrummet och det större sovrummet tar två terrassdörrar under tak er ut i trädgården.

 

Översikt

Trubaduren 113

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 142,3 m2 (Varav öppenarea 10,5 m2)
Boarea bottenvåning: 113,8 m2
Bruttoarea bottenvåning: 131,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.