Trubaduren 112

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
127,8 m2
Boarea bottenvåning:
111,8 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 112

Yteffektivt hus med fem rum och kök

Trubaduren 112 är ett hus med välbalanserad exteriör. De golvhöga fönstren och fönsterdörrarna skapar ljusa ytor och gör att du kan ha uteplatser i flera väderstreck. Vardagsrum och kök har en gemensam yta som på ett naturligt sätt delas upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen mot. I anslutning till vardagsrummet finns ett separat allrum som är perfekt att utnyttja när man behöver dra sig undan från kökets stök och bök. Trubaduren 112 har även tre fina sovrum där föräldrasovrummet är utrustat med en lyxig skjutdörrsgarderob som standard. Tack vare den rektangulära formen utan vinklar på huset och entrén på gaveln är Trubaduren 112 lätt att placera på smala tomter som är svåra att hitta passande hus till.

 

Översikt

Trubaduren 112

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 127,8 m2
Boarea bottenvåning: 111,8 m2
Bruttoarea bottenvåning: 127,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.