Trubaduren 112

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
139,8 m2
Boarea bottenvåning:
112,4 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 112

Trubaduren 112 är ett hus med många spännande vinklar. Köket är beläget i ett hemtrevligt burspråk som är öppet ända upp i taket. Vardagsrummet är stort och ljust och binder ihop de flesta av rummen med varandra. Också vardagsrummet är öppet ända upp till ryggåstaket och har ett burspråk som tar dig ut till trädgården.

Det stora sovrummet har en egen klädkammare på 2 m² och de mindre sovrummen ligger i nära anslutning till badrummet. Rummet för klädvård ligger nära entrén och här finns också en praktisk groventré.

 

Översikt

Trubaduren 112

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 139,8 m2 (Varav öppenarea 10,6 m2)
Boarea bottenvåning: 112,4 m2
Bruttoarea bottenvåning: 129,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Villa Trubaduren 112

Husmodell: Trubaduren 112
Ort: Västra Frölunda
Område: Husknuten Göteborg
Återförsäljare: Göteborg

Läs mer