Trubaduren 106

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
130,9 m2
Boarea bottenvåning:
106,3 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 106

Stora glaspartier med trivsam uteplats under tak på fyra rum och kök

En tilltalande entrésida välkomnar besökaren till detta hus. Planlösningen är indelad i fyra rymliga rum plus ett kök med stor matplats, detta på endast 106 m². Det är vad vi kallar väl utnyttjade ytor. Kök och samvaroytor är vända mot entrésidan och huset har dessutom bad, wc och en separat klädvård. Genom vardagsrummet och ut över den taktäckta uteplatsen löper ett ryggåstak som ger en härlig rymdkänsla i de centrala delarna av huset.

 

Översikt

Trubaduren 106

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 130,9 m2 (Varav öppenarea 8,4 m2)
Boarea bottenvåning: 106,3 m2
Bruttoarea bottenvåning: 122,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.