Trubaduren 102

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
120,9 m2
Boarea bottenvåning:
101,3 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 102

Trubaduren 102 är ett litet och välplanerat hus med effektfulla fönsterval och åtskilliga utgångar till trädgården. I vardagsrummet finns två stora fönster med en skjutdörr som binder ihop inne med ute. Det ljusa köket ligger i ett burspråk något avskilt från vardagsrummet perfekt för förtroliga samtal i lugn och ro.

Härifrån har du också god uppsikt över entrén utanför som ligger väderskyddad under tak. De tre sovrummen ligger samlade tillsammans och det större av dem har en egen härlig utgång direkt ut i trädgården. Här finns också två mindre fönster som släpper in ljus utan att ge särskilt mycket insyn.

 

Översikt

Trubaduren 102

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 120,9 m2 (Varav öppenarea 4,0 m2)
Boarea bottenvåning: 101,3 m2
Bruttoarea bottenvåning: 116,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.