Trubaduren 101

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
3 rum och kök
Byggnadsarea:
144,6 m2
Boarea bottenvåning:
101,4 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 101

Tre stora rum och kök för den lilla familjen

Trubaduren 101 är det ”stora” huset för den lilla familjen. Här finns alla ytor och fördelar som det stora huset har, enda skillnaden är att antalet sovrum är färre. De båda sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymmen. Huset har både ett extra stort badrum och ett wc med dusch. Över vardagsrum och kök breder ett öppet ryggåstak ut sig och de höga spetsfönstren får rummen att bada i ljus. Notera att kök, vardagsrum och terrassdörrar ligger mot framsidan. Till huset hör också ett förråd och en carport som leder direkt in i huset och rummet för klädvård.

 

Översikt

Trubaduren 101

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 3 rum och kök
Byggnadsarea: 144,6 m2 (Varav öppenarea 20,3 m2)
Boarea bottenvåning: 101,4 m2
Biarea: 5,1 m2
Bruttoarea bottenvåning: 124,2 m2
Carport/Förråd: 25,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.