Trubaduren 100

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
115,1 m2
Boarea bottenvåning:
99,5 m2
Lägg till i min lista
 

Trubaduren 100

Litet och charmigt med fyra rum och kök

Trubaduren 100 är ett litet och välplanerat hus med maximalt utnyttjande av ytorna. Arkitekturen är modern men huset har samtidigt en charmig och mysig känsla, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Kök och vardagsrum ligger mot trädgårdssidan och spetsfönstret som går ända upp till det öppna snedtaket skapar rikligt med ljus.

Rundgångsmöjligheten mellan hall, kök och vardagsrum ger huset ytterligare en dimension. Tre sovrum, wc, badrum och ett rum för klädvård med groventré gör huset praktiskt och funktionellt.

 

Översikt

Trubaduren 100

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 115,1 m2
Boarea bottenvåning: 99,5 m2
Bruttoarea bottenvåning: 115,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.