Kullen 214

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
142,5 m2
Boarea övervåning:
108,4 m2
Boarea sluttningsvåning:
84,7 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 214

Sju rum och kök med plats för allt och alla

Kullen 214 är ett stort sluttningshus med entré på det övre planet. Samvaroytorna är stora och planlösningen öppen. Nästan hela entréplan består av ett öppet utrymme för kök, matplats, vardagsrum och i centrum av allt finns trappan. På entréplan finns därtill ett större och två mindre sovrum samt ett wc. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till uteplatsen. Vidare finns här tre sovrum, förråd, bad med dusch och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården. Kullen 214 har dessutom två balkonger.

 

Översikt

Kullen 214

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 142,5 m2 (Varav öppenarea 19,8 m2)
Boarea övervåning: 108,4 m2
Boarea sluttningsvåning: 84,7 m2
Biarea: 21,0 m2
Golvarea sluttningsvåning: 105,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.