Kullen 210

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
8 rum och kök
Byggnadsarea:
142,5 m2
Boarea övervåning:
108,4 m2
Boarea sluttningsvåning:
79,1 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 210

Kullen 210 är ett stort sluttningshus med entré på det övre planet. Ytorna är stora i hela huset och planlösningen öppen. Nästan hela entréplan består av ett öppet utrymme för kök, matplats och vardagsrum och i centrum av allt ligger trappan ned. På entréplan finns därtill ett större och två mindre sovrum samt ett badrum.

På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården. Vidare finns här två sovrum, ett stort hobbyrum, klädkammare, WC med dusch och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården och möjlighet att placera ut en bastu. Kullen 210 har dessutom två balkonger.

 

Översikt

Kullen 210

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 8 rum och kök
Byggnadsarea: 142,5 m2 (Varav öppenarea 20,2 m2)
Boarea övervåning: 108,4 m2
Boarea sluttningsvåning: 79,1 m2
Biarea: 26,1 m2
Golvarea sluttningsvåning: 105,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.