Kullen 175

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
113,0 m2
Boarea övervåning:
88,6 m2
Boarea sluttningsvåning:
73,1 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 175

Sju rum och kök i nyfunkisstil

Kullen 175 är ett sluttningshus med nyfunkisstil och en känsla av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdshållet. Entrén är rymlig och kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning. Medan köket har utsikt mot entrésidan ligger matplats, vardagsrum och tv-rum längs med trädgårdssidan av huset. Matplatsen är ljus och utrustad med dörr mot balkongen. På entréplan finns även ett sovrum och wc med dusch. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården. Vidare finns här tre sovrum, badrum med möjlighet till bastu, klädkammare och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården.

 

Översikt

Kullen 175

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 113,0 m2 (Varav öppenarea 12,1 m2)
Boarea övervåning: 88,6 m2
Boarea sluttningsvåning: 73,1 m2
Biarea: 13,2 m2
Golvarea sluttningsvåning: 86,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.