Kullen 165

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
113,5 m2
Boarea övervåning:
83,8 m2
Boarea sluttningsvåning:
66,8 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 165

Sex rum och kök med ingång på bottenvåning

Kullen 165 är ett sluttningshus med entrén på sluttnings­våningen. På bottenplan finns förutom en rymlig entré, ett stort allrum med burspråk, två sovrum, rum för klädvård, wc med dusch, klädkammare och förråd. En trappa upp är planlösningen öppen och kök och vardagsrum breder ut sig mot entrésidan. Ett ljust burspråk med extra takhöjd utgör en given plats för middagar och längs med hussidan sträcker sig en stor balkong. På andra våning finns ett stort och ett lite mindre sovrum samt ett badrum.

 

Översikt

Kullen 165

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 113,5 m2 (Varav öppenarea 17,6 m2)
Boarea övervåning: 83,8 m2
Boarea sluttningsvåning: 66,8 m2
Biarea: 14,7 m2
Golvarea sluttningsvåning: 81,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.