Kullen 153

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
101,3 m2
Boarea övervåning:
77,7 m2
Boarea sluttningsvåning:
64,1 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 153

Sex rum och kök med balkong

Kullen 153 är ett sluttningshus med känslan av ett enda plan åt
entrésidan och två plan åt trädgårdssidan på samma sätt som Kullen 152. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med endast en bardisk som avskiljare. Medan köket har utsikt mot entrén har man utsikt över trädgården från hög höjd i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den stora balkongen. På entréplan finns även wc med dusch, klädkammare och ett sovrum. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården, tre sovrum, badrum samt ett rum för klädvård.

 

Översikt

Kullen 153

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 101,3 m2 (Varav öppenarea 12,1 m2)
Boarea övervåning: 77,7 m2
Boarea sluttningsvåning: 64,1 m2
Biarea: 11,5 m2
Golvarea sluttningsvåning: 75,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.