Kullen 152

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
101,0 m2
Boarea övervåning:
77,4 m2
Boarea sluttningsvåning:
42,2 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 152

Sex rum och kök med gaveln mot gatan

Kullen 152 är ett sluttningshus med kortsidan vänd mot gatan och en känsla av ett plan vid entrén och två plan åt trädgårdshållet. På entréplan finns ett öppet kapprum, trappa, ett sovrum och bad med dusch. Dessutom ligger det öppna köket och vardagsrummet här med utsikt över trädgården nedanför och dörr ut till balkongen. På det nedre planet finns ett stort och två mindre sovrum, allrum med utgång till trädgården, wc samt klädvårdsrum.

 

Översikt

Kullen 152

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 101,0 m2 (Varav öppenarea 12,3 m2)
Boarea övervåning: 77,4 m2
Boarea sluttningsvåning: 42,2 m2
Biarea: 33,1 m2
Golvarea sluttningsvåning: 75,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.