Kullen 148

Hustyp:
Sluttningshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
108,4 m2
Boarea övervåning:
77,4 m2
Boarea sluttningsvåning:
63,6 m2
Lägg till i min lista
 

Kullen 148

Kullen 148 är ett sluttningshus med känslan av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdssidan. Entrén har ett väderskyddande tak och innanför finns trappan nära tillhands. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med endast en bardisk som avskiljare. Medan köket har utsikt mot entrén har man utsikt över trädgården från hög höjd i vardagsrummet.

Runt vardagsrummet och husets hörn böjer sig även en stor balkong. På entréplan finns även WC med dusch, klädkammare och två sovrum. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården, två sovrum, badrum, klädkammare och förråd.

 

Översikt

Kullen 148

Hustyp: Sluttningshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 108,4 m2 (Varav öppenarea 20,1 m2)
Boarea övervåning: 77,4 m2
Boarea sluttningsvåning: 63,6 m2
Biarea: 11,3 m2
Golvarea sluttningsvåning: 74,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.