Garpen 197

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
156,5 m2
Boarea bottenvåning:
98,3 m2
Boarea övervåning:
98,3 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 197

Garpen 197 har ett verandatak som löper runt hörnet och  en lite ”amerikansk” känsla uppstår. Detta tillsammans med den symmetriska fönstersättningen skapar det förutsättningar för att enkelt kunna skapa ett hus i New Englandstil likt det vi visar på bilden ovan.

Planlösningen påminner en del om Garpen 169 fast med balkong mot baksidan och med stilskapande verandatak. Garpen 197 har dessutom ett extra sovrum. I entrén möts du av ett genomgående ljus från vardagsrummet. Kök/vardagsrum hänger samman i härliga samvaroytor med ett stort separat Tv-rum som utgör förlängningen av vardagsrummet. Wc med dusch samt klädvård med separat ingång och klädkammare kompletterar bottenvåningen. Trappan upp är centralt placerad och skapar en härlig atmosfär i kommunikationen mellan botten- och överplan.

På övervåningen hittar du tre stora sovrum samt ett lite mindre. Utrymmet i mitten är allrummet med bland annat utgång till balkongen. Bad och en klädkammare är också viktiga detaljer för helheten. Huset består således av sju väl tilltagna rum och kök på nästan 197 m².

 

Översikt

Garpen 197

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 156,5 m2 (Varav öppenarea 43,1 m2)
Boarea bottenvåning: 98,3 m2
Boarea övervåning: 98,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.