Garpen 187

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
111,9 m2
Boarea bottenvåning:
97,0 m2
Boarea övervåning:
89,8 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 187

Garpen 187 ger från utsidan ett imponerande intryck och är välkomnande tack vare entrén under tak. Kompromisserna är få i detta hus eftersom alla rum har getts stor yta. Trappan ligger i anslutning till entrén som är öppen upp till andra våning. Planlösningen är öppen även om kök och vardagsrum har getts särskilt utrymme. I köket finns utrymme att placera en köksö och här finns även en smidig terrassdörr ut till trädgården.

Klädvårdsrummet är stort och rymmer en groventré och på första våning finns också ett större arbetsrum/gästrum/sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum, badrum och fyra stora sovrum. Med andra ord gott om plats för hela familjen.

 

Översikt

Garpen 187

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 111,9 m2
Boarea bottenvåning: 97,0 m2
Boarea övervåning: 89,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.