Garpen 179

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
120,9 m2
Boarea bottenvåning:
92,3 m2
Boarea övervåning:
89,2 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 179

Garpen 179 har en rymlig entré och en öppen planlösning på bottenplan. Arbetsrum/gästrum, kök samt rum för klädvård ligger mot trädgårdssidan medan vardagsrum och ett stort badrum gränsar mot framsidan av huset. Klädvårdsrummet ligger i anslutning till köket och har en väderskyddad utgång mot baksidan av huset.

Trappan ligger centralt och leder upp till ett allrum med balkong, som också fungerar som ett ordentligt väderskydd över entrén. Det finns fyra sovrum på övervåningen varav tre med rymliga klädkammare. Ytterligare ett stort badrum gör huset komplett.

 

Översikt

Garpen 179

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 120,9 m2 (Varav öppenarea 14,5 m2)
Boarea bottenvåning: 92,3 m2
Boarea övervåning: 89,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.