Garpen 172

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
112,2 m2
Boarea bottenvåning:
90,2 m2
Boarea övervåning:
84,2 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 172

Sex rum och kök på stora ytor

Detta är den största modellen i vår ”Kaptensvilla”-serie, se även Garpen 135 och 144. Modellen passar dig som vill ha stora rumsytor. I entrén möts du av genomgående ljus från vinkeln i vardagsrummet, köket angränsar praktiskt till samvaroytorna och om du vill möblerar du för ett separat tv-/mediarum i anslutning till dessa. Klädvård med klädkammare och separat ingång samt wc kompletterar bottenvåningen. Från den centralt placerade trappan når du övervåningen som utöver ett generöst allrum innehåller tre stora sovrum, badrum och en praktisk klädkammare.

 

Översikt

Garpen 172

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 112,2 m2 (Varav öppenarea 7,0 m2)
Boarea bottenvåning: 90,2 m2
Boarea övervåning: 84,2 m2
Golvarea övervåning: 81,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 105,1 m2
Bruttoarea övervåning: 97,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.