Garpen 169

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
104,1 m2
Boarea bottenvåning:
84,2 m2
Boarea övervåning:
84,2 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 169

Garpen 169 har en exteriör som vittnar om ett klassiskt tvåplanshus med herrgårdskänsla. Symmetrin är tilltalande och de två takkuporna förstärker intrycket. Kök och vardagsrum hänger härligt samman i sociala ytor och med ett separat Tv-rum intill kan man stänga in sig utan att störa. Wc med dusch och klädvård med separat ingång samt klädkammare kompletterar bottenvåningen. Trappan är centralt placerad i huset.

Överplan består av tre lika stora sovrum, det är bara att välja! Utrymmet mellan takkuporna utgörs av ett stort allrum med bland annat utgång till balkongen. Bad samt en rejäl klädkammare är också viktiga detaljer för ett komplett hus. Allt som allt har du sex rymliga rum och kök på dryga 168 m².

 

Översikt

Garpen 169

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 104,1 m2 (Varav öppenarea 6,5 m2)
Boarea bottenvåning: 84,2 m2
Boarea övervåning: 84,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.