Garpen 164

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
125,0 m2
Boarea bottenvåning:
84,0 m2
Boarea övervåning:
84,0 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Garpen 164

Sex rum och kök i en villa som sticker ut

En villa med sydeuropeisk känsla som erbjuder ytor för både samvaro och avskildhet. Detta är ett hus med tydligt avgränsade rum. I vardagsrummet finns ett lyftskjutparti som kan öppnas upp mot trädgården. På bottenvåningen finns också det härliga köket med egen dörr mot uteplatsen, ett sovrum samt avskilt wc och klädvård. Det är egentligen allt man behöver. En trappa upp erbjuder övervåningen två stora sovrum med anslutning till varsin balkong, ett allrum för avkoppling och ett utrymme som kan passa bra för hemmakontoret.

 

Översikt

Garpen 164

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 125,0 m2 (Varav öppenarea 24,7 m2)
Boarea bottenvåning: 84,0 m2
Boarea övervåning: 84,0 m2
Golvarea övervåning: 80,4 m2
Bruttoarea bottenvåning: 100,3 m2
Bruttoarea övervåning: 100,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online