Garpen 162

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
119,1 m2
Boarea bottenvåning:
88,9 m2
Boarea övervåning:
72,2 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 162

Garpen 162 är ett hus med öppen planlösning och mycket rymd. En fristående vägg skärmar av vardagsrummet från entré, trappa, WC och klädvårdsrum och skapar bra möbleringsmöjligheter på båda sidor. Garpen 162 är ett hus för er som inte vill möblera längs väggarna utan istället önskar öppna ytor runt möblemanget. Köket är välplanerat och smidigt och över vardagsrummet öppnar taket upp sig till andra våning.

Klädvårdsrum med groventré under tak, klädkammare, WC och arbetsrum gör undervåningen komplett. En trappa upp finns tre sovrum, ett stort allrum samt WC. Balkongen nås från både allrummet och det större sovrummet.

 

Översikt

Garpen 162

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 119,1 m2 (Varav öppenarea 16,3 m2)
Boarea bottenvåning: 88,9 m2
Boarea övervåning: 72,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.