Garpen 161

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
138,2 m2
Boarea bottenvåning:
88,8 m2
Boarea övervåning:
70,7 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 161

Garpen 161 är ett stort hus med många spännande takvinklar och stora ytor. Entrén är väderskyddad under ett utskjutande tak och även från carporten kommer man direkt in i huset genom groventrén. Köket ligger mot entrésidan och har gott om fri golvyta att röra sig på. Vardagsrum, matplats och arbetsrum/gästrum gränsar mot trädgården med stora hellånga fönsterpartier.

Från allrummet på andra plan kan man blicka ner i entrén samt ut genom fönstren åt både entré- och trädgårdssidan. Här finns också tre sovrum med varsin klädkammare samt ett badrum med plats för både dusch och badkar.

 

Översikt

Garpen 161

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 138,2 m2 (Varav öppenarea 23,7 m2)
Boarea bottenvåning: 88,8 m2
Boarea övervåning: 70,7 m2
Biarea: 8,6 m2
Carport/Förråd: 29,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.